The Hostess Service is dé hospitality dienstverlener in hostessen

Uw bedrijfsfeest of event in goede banen leiden is onze jaarlijkse routine. Onze ervaring, bestaande uit decades van ervaring, staat bekend onder de naam: The Hostess Service NL. Met een duurzaamheid van 32 jaar ervaring, zijn we nog nooit verlegen geweest om te groeien bij gebrek aan plaats om te komen.

Wat is hospitality?

Hospitality is een breed begrip, maar in de basis gaat het om het verlenen van service met een glimlach. Denk aan gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid. De Hostess Service is dé hospitality dienstverlener in Nederland en biedt alles wat je nodig hebt om je evenement of beurs succesvol te laten verlopen. Of het nu gaat om een corporate event, productpresentatie, beurs of conferentie, wij denken graag met je mee en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.


Hoe onze dienstverlening eruit ziet: hostessen voor beurzen?

De Hostess Service is dé dienstverlener op het gebied van hospitality voor hostessen en beurzen. Wij bieden een totaalpakket aan diensten waarmee u als hostess of beursorganisator optimaal kunt profiteren van onze kennis en ervaring. Onze dienstverlening is erop gericht om uw werk zo makkelijk mogelijk te maken, zodat u zich volledig kunt concentreren op het verzorgen van uw gasten.

Wij bieden onder andere de volgende diensten:

- Gastvrouw/heer voor hostessen en beurzen
- Receptiebalie met hostess of baliemedewerker
- Garderobebeheer met hostess
- Bagage- en jasopruiming met hostess
- VIP-service met hostess
- Gastbegeleiding door hostessen of baliemedewerkers
- Shuttle service met chauffeur

Hostessen voor bedrijfsevenementen

Wanneer u een bedrijfsevenement heeft, wilt u natuurlijk dat alles perfect verloopt. Een belangrijk onderdeel van een soepel verlopend evenement is de bereikbaarheid en de gastvrijheid van het personeel. Hiervoor moet u een hostess inzetten die uw gasten welkom heet en hen voorziet van alle informatie die ze nodig hebben. The Hostess Service is dé hospitality dienstverlener in hostessen. Dienstverlening en special events zijn onze core business. Wij zijn dan ook de aangewezen partner wanneer u op zoek bent naar een professionele hostess of gastvrouw.

Opmerkingen: notuleren en specialisatie in de coproductie van een radioreportage

De Hostess Service is dé hospitality dienstverlener in hostessen. Dienstverlening en specialisatie in de coproductie van een radioreportage. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van gastvrouwen voor bedrijven, organisaties en instellingen. Onze ervaren en vakkundige medewerksters staan graag voor u klaar. Wij leveren maatwerk en staan garant voor een optimale service.

Klankbord

De Hostess Service is dé hospitality dienstverlener in hostessen. Dienstverlening en special event organisatie zijn onze core business. Wij helpen je op weg naar het succesvolle SAMENWERKEN met een klankbordgroep.

Wanneer je een samenwerking aangaat met een klankbordgroep, is het belangrijk dat je weet wat je wilt bereiken met deze samenwerking. Wij helpen je graag om hier over na te denken, zodat jullie samenwerking leidt tot het gewenste resultaat.

Een klankbordgroep is namelijk niet alleen maar een aantal mensen die jouw product of dienst beoordelen, maar er is veel meer mogelijk. Wanneer je weet wat je wilt bereiken, kunnen wij helpen bij het selecteren van de juiste kandidaten.

Meer over de dienstverlening van The Hostess Service? Bezoek onze website om direct een hostess te boeken:

www.thehostessservice.nl

085-0607-383